5 motive pentru a alege Euro Fratello

Poate ca te intrebi de ce ne-ai alege pe noi in locul altor firme ce efectueaza la randul lor transport international de persoane si colete. Afla ca la Euro Fratello vei avea parte de numeroase beneficii, pe care ti le enumeram in continuare.

1. Efectuam curse catre destinatii europene diverse

Indiferent daca vei calatori in interes de serviciu sau personal, cu Euro Fratello ai siguranta ca orice destinatie europeana poate fi atinsa. Efectuam curse saptamanale tur-retur catre Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Norvegia si Suedia. Destinatiile in aceste tari sunt multiple, astfel ca vei beneficia de garantia ca ajungi exact unde doresti.

2. Dispunem de autocare de 4 si 5 stele

Dotarile de care dispun autocarele noastre respecta nevoia de confort sporit a pasagerilor. Nimeni nu isi doreste calatorii obositoare, iar cu autocarele Euro Fratello chiar si traseele mai indelungate devin o adevarata placere. Te vei putea bucura de peisajele si locurile prin care treceti din confortul deosebit al scaunelor moi, dotate cu spatare rabatabile si spatiu mai mult decat suficient pentru o pozitie cat mai relaxanta. Pe langa confort, vei avea parte si de dotari moderne, pentru calatorii cat mai placute.

3. Soferi amabili cu o bogata experienta

Stim cat de mult conteaza amabilitatea in orice interactiune umana, motiv pentru care toti soferii angajati la Euro Fratello indeplinesc aceasta conditie oricand. Amabilitatea si respectul fata de pasageri sunt insa doar o completare a vastei experiente de care dispune personalul nostru, calificat in domeniul transporturilor internationale de persoane (vechimi de pana la 20 de ani).

4. Vei ajunge la destinatie in deplina siguranta

Aceasta idee rezulta automat din punctele anterioare. Combinatia perfecta intre autocarele cu dotari moderne si personalul experimentat are ca rezultat direct deplina siguranta in care se desfasoara orice cursa internationala efectuata.

5. Reduceri, oferte si facilitati suplimentare

Poti beneficia de reduceri si tarife speciale atat la transportul de persoane, cat si in ceea ce priveste serviciile de coletarie. Poti beneficia de reduceri de grup, daca vei calatori impreuna cu familia sau prietenii. Poti beneficia de reduceri pentru copii si de asemenea la biletele tur-retur achizitionate. Ori de cate ori vei avea nevoie sa vorbesti cu cei dragi, o vei putea face – autocarele sunt dotate cu Wi-Fi pe intregul traseu! Descopera toate ofertele si facilitatile suplimentare direct pe site sau discuta cu unul dintre reprezentantii nostri!

Contacteaza-ne telefonic

Pentru rezervari telefonice va rugam sa utilizati numerele de mai jos

Romania

Curse la adresa

Pentru curse direct la adresa va rugam sa ne contactati telefonic