Cum alegi firma potrivita pentru transport international de colete

Tot mai multi dintre noi ajungem sa avem rude, prieteni si cunostinte care lucreaza in strainatate. Ce inseamna acest lucru? Numarul de colete trimise in si dinspre Romania spre alte state creste in mod constant.

Pachete cu cadouri, haine si diverse alte bunuri tranziteaza frontierele in ambele directii. Pentru ca totul sa se desfasoare in bune conditii, este obligatoriu ca bunurile sa fie lasate in grija unor profesionisti pana ajung la destinatie.

Sa vedem impreuna care ar fi elementele ce conteaza la alegerea unei firme ce ofera servicii de transport international de colete.

1. Seriozitatea firmei este una dintre caracteristicile obligatorii intr-un asemenea domeniu. In calitate de client, va trebui sa te asiguri ca acea firma cu care colaborezi isi respecta de fiecare data termenele specificate, ca acel colet pe care il trimiti va ajunge la destinatia solicitata in timpul mentionat.

2. Experienta in domeniu isi spune in acest caz cuvantul. Aceasta calitate trebuie luata in calcul, intrucat experienta (si seriozitatea) angajatilor societatii garanteaza si capacitatea de a transporta in timpul stabilit coletele pregatite pentru cei dragi sau trimise de catre acestia voua. Experienta se vede si in momentul in care apare nevoia de a trimite prin serviciile de coletarie internationala obiecte fragile: acestea trebuie sa ajunga la destinatie in bune conditii.

3. Flota auto detinuta – un alt criteriu care influenteaza alegerea. O firma care se ocupa cu transportul international de colete trebuie sa aiba in dotare o flota de autovehicule noi, sigure, in asa fel incat riscul de producere al evenimentelor neplacute sa fie minimizat.

Distantele ce trebuie parcurse la astfel de curse depasesc ordinul miilor de kilometri, prin urmare autovehiculele folosite trebuie sa fie in perfecta stare de functionare.

4. Transport la adresa – este in unele cazuri o necesitate. Situatiile in care greutatea si/sau volumul bunurilor transportate sunt destul de ridicate, se impune existenta acestui serviciu. Avantajul este dublu in acest caz: destinatarul nu va mai avea cheltuieli suplimentare, iar transportul pachetului greu sau foarte voluminos pana la destinatie nu va mai fi o corvoada pe care va trebui sa o suporte in regie proprie.

5. Pozitionarea punctelor de lucru. E indicat ca firma ce realizeaza transportul international de colete sa aiba un punct de lucru apropiat, atat de cel care trimite cat si de persoana care va primi coletul. Nimeni nu isi doreste sa suporte costuri suplimentare excesive ocazionate de preluarea bunurilor ce ajung in depozite destul de indepartate sau taxe de magazinaj si pastrare a acestora, in eventualitatea in care nu exista posibilitatea ridicarii imediate a coletelor. Din acest motiv, va recomandam sa optati pentru o agentie cu puncte de lucru multiple, pentru a minimiza distanta pe care o va avea de parcurs cel care trimite pachetul, dar si destinatarul, in momentul ridicarii acestuia.

Asigura-te ca firma pe care o alegi respecta toate aceste criterii si nu vei fi dezamagit. Pentru noi aceste obiective sunt indeplinite. Avem clienti care vin la noi si regreta ca nu au inceput sa colaboreze mai devreme cu Euro Fratello. Atentia acordata acestor detalii va poate salva din numeroase situatii neplacute!

Contacteaza-ne telefonic

Pentru rezervari telefonice va rugam sa utilizati numerele de mai jos

Romania

Curse la adresa

Pentru curse direct la adresa va rugam sa ne contactati telefonic