Expedierea si primirea coletelor

Observam o tot mai mare tendinta in randul celor care doresc sa trimita colete rudelor din strainatate si chiar si invers. De asemenea, fie ca este vorba de cadouri sau orice tip de bunuri, dorinta este mereu aceeasi, de a apela la serviciile de coletarie internationala cu siguranta ca se va ajunge la destinatie in perfecta stare.

Astazi ne-am propus sa va mentionam detaliile despre acest tip de serviciu pe care il oferim. Asa cum v-am obisnuit, colaborarea cu Euro Fratello este una bazata pe incredere si transparenta din ambele pareti, atat ale agentiei noastre cat si a celor care apeleaza la noi. Iata si acele detalii despre cum sa aveti parte de un serviciu de coletarie complex.

  • Orice colet ajunge la destinatia promisa conform traseului despre care sunteti instiintati. Chiar daca nu veti calatori cu noi in mod direct, fizic, pachetul pe care il lasati in grija noastra este ca si un calator – cu simt de raspundere, trebuie sa ajunga acolo unde trebuie si cand trebuie.


  • Ar fi bine sa consultati listele despre conditiile de continut ale coletelor. Desigur ca nu este permis ca acestea sa “ascunda” pasari, animale, precum si tigari sau alcool. Fie ele si neinsotite, doar trimise dintr-o locatie in alta, transportul acestora este interzis. Respectam regulile, depindem de ele si ne realizam misiunea de transport in jurul lor. Deci este de la sine inteles ca nu vom trece peste astfel de reglementari.


  • Daca ridicarea coletului nu este posibila in momentul in care autocarele noastre au ajuns la destinatie, nu-i nimic, il putem pastra pana cand destinatarul isi face timp pentru asta. Se va percepe o taxa, dar cel putin exista garantia de pastrare a coletului.


  • Tarifele vi le punem la dispozitie cu transparenta. Se percep taxe raportate la numarul de kilograme, la greutatea coletului expediat. Dar, pentru ca suntem flexibili, pentru ca suntem dornici sa oferim un pret just, indiferent de destinatia acestuia.


  • De asemenea, in numelele stilului practic si a dedicarii care ne caracterizeaza, ne putem asuma ca pachetele sa fie preluate de la destinatie si livrate in acelasi mod. Desigur, pentru colete foarte mari. Este de inteles cat de greu poate fi sa il transportati chiar si pana la agentia noastra. Va intelegem si va sprijinim pentru o experienta multumitoare de ambele parti.


Transportul de colete nu a fost nicicand mai usor. Ne-am adaptat conditiilor moderne, a vremurilor in care traim si suntem alaturi de fluxul foarte mare de persoane ce odata cu o calatorie bifeaza si un numar mare de bagaje. Nu trebuie sa va limitati din acest punct de vedere, sa faceti compromisuri sau sa platiti prea multe taxe, asa cum se intampla la aeroport. Transportam colete de orice greutate in tarile dorite, chiar si in ambalaje dedicate.

Ca reactie a faptului ca acest serviciu este apreciat, dispunem de foarte multe cereri pentru preluari si expedieri colete. Suntem mandri de asta. Suntem onorati sa contribuim la fericirea voastra cand veti primi, in timp util, cadoul mult asteptat, lucrurile de la oameni dragi si nu numai.


Contacteaza-ne telefonic

Pentru rezervari telefonice va rugam sa utilizati numerele de mai jos

Romania

Curse la adresa

Pentru curse direct la adresa va rugam sa ne contactati telefonic