Suntem aglomerati, dar la fel de prompti

Pentru noi ca si pentru multi anii, perioada de sfarsit de an este una dintre cele mai aglomerate. Tot mai multi romani se intorc acasa de sarbatori, tot mai multi pleaca ulterior, imediat dupa aceste zile; nici cand vine vorba de colete nu putem spune ca exista mai putina aglomerare, avand in vedere ca fiecare roman plecat peste hotare se decide sa trimita acasa un mic cadou.

Una peste alta, perioada aceasta incepe sa fie una mai aglomerata. Insa asta nu scade din calitatea serviciilor oferite. Asadar, suntem la fel de prompti si cu servicii de inalta calitate.


Daca aveti nevoie de transport colete

Va sfatuim ca de fiecare data sa fiti atenti la modul de impachetare, precum si la ceea ce contine pachetul cu pricina. Este de preferat sa tineti cont de alimentele perisabile, de obiectele fragile si de tot ceea ce consideram a fi interzis de trasportat, alcool, tutun sau animale si pasari.

Destinatii? Foarte variate. De la Germania la Suedia, Danemarca, Austria, Anglia, Belgia si nu numai, acestea sunt doar cateva exemple edificatoare pentru aria de acoperire a serviciului nostru de transport colete.

Daca aveti nevoie de transport persoane

Revenind la contextul in care ne regasim cu totii - aglomeratia specifica de sezon. Pentru aceia dintre voi care vor avea nevoie de o planificare de transport din tara in strainatate sau invers, avem de asemenea cateva recomandari.

In primul rand, preferati sa va planificati totul din timp. Avand in vedere ca rutele noastre sunt de asemenea stabilite din timp, veti putea alege ce va intereseaza. In egala masura veti evita lipsa de locuri si nevoia de a restabili data dorita de plecare.

In al doilea rand, consultati lista de preturi. Dispunem de aceasta in cadrul paginii oficiale, informatii ce pot fi obtinute de asemenea cand ne veti contacta la sediu. Lucram cu transparenta, mereu am facut asta si ne dorim o colaborare pe masura cu fiecare dintre voi, cei care ne treceti pragul si aveti incredere in transportul asigurat de noi.

Pretul unui bilet poate varia usor intre cel de dus si cel de intors la o anumita destinatie. In cazul in care stiti sigur care sunt datele disponibile pentru sejur si puteti stabili din timp ambele date, va recomandam sa alegeti din start achizitionarea unui bilet dus-intors ce poate fi mai avantajos din punct de vedere al pretului.

De asemenea, va reamintim ca dispunem de mai multe sedii in tara, pentru ca fiecare dintre doritori sa gaseasca o varianta mai apropiata de domiciliul propriu.

Scurta concluzie

In tot acest freamat al sarbatorilor ce vin tot ce ne putem dori este sa incheiem rutele avute in vedere asa ca de fiecare data, in termeni confortabili si de siguranta maxima. Suntem la fel de seriosi, prompti si profesionisti si intelegem ca nicaieri nu este ca acasa; oricine este plecat isi doreste ca cel putin cateva zile de sarbatori sa fie acasa. Suntem alaturi de voi toti cei care doriti sa va reuniti familiile si sa faceti bucurii nemarginite acestora prin insasi prezenta dumneavoastra. Suntem cei care va asigura transportul pe drumul ce nu il uitati nicicand, cel spre acasa si inapoi la munca.

Contacteaza-ne telefonic

Pentru rezervari telefonice va rugam sa utilizati numerele de mai jos

Romania

Curse la adresa

Pentru curse direct la adresa va rugam sa ne contactati telefonic