Cu 72 ore inainte de plecare transportatorul nu mai poate restitui contravaloarea biletului.
Calatorii vor fi prezenti cu 60 de minute inainte de ora plecarii in cursa pentru verificarea documentelor de imbarcare.
Nici o plecare nu poate fi amanata (intarziata) din cauza intarzierii calatorilor.
Nu ne asumam raspunderea documentelor necorespunzatoare de trecere a frontierei .
Transportul animalelor este interzis.

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
1. carte de identitate
2. pasaport
3. imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

Informatii despre calatorie puteti obtine la sediile agetiilor firmei Euro-Fratello.

In pretul biletului sunt incluse 1-2 valize (impreuna maxim 40 Kg) si bagajul de mana (5 Kg).

Bagajele in plus vor fi taxete suplimentar si luate doar in limita spatiului disponibil din autocar.Firma nu isi asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar. Este interzis ca pasagerii sa aiba in bagaje bauturi spirtoase si mai mult de un cartus de tigari.
Bilete

La inscrierile efectuate in ziua plecarii sau direct la autocar, veti primi documentele necesare la fata locului. Biletul trebuie pastrat pe tot parcursul calatoriei. Biletele pierdute sau furate nu pot fi inlocuite.

Biletele de calatorie dus-intors sunt valabile 6 luni de la data emiterii.

Biletul de calatorie este nominal, nu este transmisibil si trebuie prezentat personalului de serviciu al societatii sau organelor de control. In cazul intreruperii transportului din vina calatorului, biletul de calatorie isi pierde valabilitatea, iar contravaloarea acestuia nu se returneaza. Returul calatoriei trebuie confirmat cu cel putin 3 zile inaintea calatoriei.

Reduceri - Copiii pînă în 5 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Clientii care cumpara biletul on-line si bifeaza cumpararea biletului pentru un copil si acesta are peste varsta de 5 ani vor fi nevoiti sa plateasca diferenta.

Rezervari telefonice sau on-line

In perioada sarbatorilor de iarna operatorul de transport nu isi asuma responsabilitatea rezervarilor telefonice sau on-line confirmate de catre noi si care nu au fost achitate intergral cu cel putin 72 de ore inainte de ziua calatoriei.

Calatorie

In calatoriile dumneavoastra cu autocarele EURO-FRATELLO sunteti insotiti de soferi profesionisti. Cu incredere si buna dispozitie, personalul nostru va face totul pentru a va sigura o calatorie cat mai placuta. Calatoriile se efectueaza fara innoptare. Firma nu isi asuma responsabilitatea eventualelor intarzieri datorate timpului nefavorabil, a traficului sau a asteptarilor in vami. Autocarele noastre dispun de Wi-Fi pe tot teritoriul Romaniei.

Conditii Generale de Transport Colete :

Bagajul fara insotitor pentru destinatiile mentionate pe graficul de circulatie sunt taxate cu conform listei atasate paginii "Colete".
Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru valorile aflate in bagajele fara insotitor nedeclarate
Interzis transportul tigarilor si bauturilor spirtoase in bagajele neinsotite
Transport de animalelor este interzis

Contacteaza-ne telefonic

Pentru rezervari telefonice va rugam sa utilizati numerele de mai jos

Romania

Curse la adresa

Pentru curse direct la adresa va rugam sa ne contactati telefonic