Numerele de telefon la care raspundem

Transport colete si valori - Informatii

    Bagajele fara insotitor pentru destinatiile mentionate pe graficul de circulatie sunt taxate. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru valorile aflate in bagajele fara insotitor nedeclarate. Interzis transportul tigarilor si a bauturilor spirtoase in bagajele neinsotite. Transportul de pasari si animale este interzis.

    Pentru orice pastrare a expeditiei la dispozitia expeditorului sau destinatarului, firma va percepe un tarif de 2 lei / zi calendaristica de intarziere pana la data ridicarii efective a coletului / plicului.

    In cazul neprezentarii clientului in vederea receptionarii bunurilor in termen de 3 luni de la primirea unei notificari din partea firmei, coletul / plicul nerevendicat in acest termen va intra drept in proprietatea SC Transport Auto Severin SA, fara vreo posibilitate de recuperare, legata sau conventionala.

    * Atentie! Pentru cantitati mai mari, tarifele se negociaza. Distribuire / preluare colete la / de la domiciliu pentru cantitati mai mari de 50 kg.Tarifele pentru serviciile de transport colete si valori

Tarifele mentionate sunt valabile tur - retur.

Avem grija sa fii informat la timp si corect.

Te anuntam cand facem vreo schimbare

Vei primi pe email oferte speciale, informatii la evenimete si altele.