Rezervare telefonica: +44 789 650 936 0

Transport Colete Anglia - Romania si Retur

Cu Euro Fratello ai doar beneficii la transportul coletelor pe ruta Romania - Anglia

De la 1€/kg

Informatii despre transportul de colete Romania - Anglia

Efectuam curse regulate Romania – Anglia si retur. Transportul se realizeaza in conditii depline de siguranta, intr-un confort deplin. Flota de autocare Euro Fratello dispune de dotari moderne, care asigura tuturor calatorilor cele mai bune conditii de transport pana la destinatie. Cu noi orice cursa Romania – Anglia si retur este o adevarata placere – asigura-te doar ca ai incarcate bateriile aparatului foto, pentru ca vei avea foarte multe amintiri de imortalizat pe parcursul calatoriei!

Plecari spre Anglia

Retururi din Anglia

Vrei sa trimiti colete in Anglia?

Beneficiile calatoriei cu Euro-Fratello

sigurata deplina

Siguranta deplina

Cu Euro Fratello poti fi sigur ca pachetele si coletele pe care le trimiti ajung in stare perfecta la destinatie, indiferent care este aceasta. Dovada profesionalismului si a sigurantei depline este numarul in continua crestere al solicitarilor pentru serviciile de coletarie internationala oferite de compania noastra.

confort sporit

Confort sporit

Indiferent daca o anume perioada este sau nu aglomerata, la Euro Fratello ai siguranta ca vei putea trimite si primi colete fara a interveni situatia neplacuta in care locurile pentru acestea s-au ocupat integral. Cursele regulate, zilnice si saptamanale, iti ofera posibilitatea de a trimite oricand doresti colete pe rutele internationale mentionate.

dotari moderne

Livrare in termen

Cu Euro Fratello ai la dispozitie dotari moderne care confera un plus de confort fiecarei calatorii. Acestea includ Wi-Fi gratuit, scaune confortabile, aer conditionat, instalatie individuala de climatizare pentru fiecare autocar – doar pentru a-ti oferi tot ceea ce ai nevoie pe parcursul calatoriei.

profesionalism

Tarife accesibile

La serviciile de coletarie internationala oferite de Euro Fratello vei avea intotdeauna parte de preturi corecte, accesibile pentru orice buzunare. In functie de volumul si greutatea coletelor, tarifele pot fi negociate – pentru mai multe detalii consultantii nostri va stau la dispozitie la numerele de telefon afisate.

Profesionalism

Livrare prompta Informatii complete Conditii optime de transport

Accesibilitate

Tarife valabile tur-retur Preturi negociabile Tarife accesibile

Coletarie internaionala

Destinatii diverse Rute tur-retur Transport eficient si sigur

Contacteaza-ne telefonic

Pentru rezervari telefonice va rugam sa utilizati numerele de mai jos

Romania

Curse la adresa

Pentru curse direct la adresa va rugam sa ne contactati telefonic