Rezervare telefonica: +40 741 258 455

Transport Colete Germania - Romania si Retur

Cu Euro Fratello ai doar beneficii la transportul coletelor pe ruta Romania - Germania

De la 1€/kg

Informatii despre transportul de colete Romania - Germania

Cu Euro Fratello ai parte de cele mai sigure si confortabile curse efectuate catre si dinspre Germania. Destinatiile sunt diverse – poti alege intre Passau, Hannover, Hamburg, Flensburg, Regensburg, Nurnberg, Wurzburg, Frankfurt, Koln sau Aachen. Rutele tur-retur realizate regulat te asigura de faptul ca vei ajunge in timp util de fiecare data, fara ca programul sa iti fie afectat. Fa-ti chiar acum o rezervare si beneficiaza de cel mai sigur si confortabil serviciu de transport persoane international.

Plecari spre Germania

Retururi din Germania

Vrei sa trimiti colete in Germania?

Beneficiile calatoriei cu Euro-Fratello

sigurata deplina

Siguranta deplina

Cu Euro Fratello poti fi sigur ca pachetele si coletele pe care le trimiti ajung in stare perfecta la destinatie, indiferent care este aceasta. Dovada profesionalismului si a sigurantei depline este numarul in continua crestere al solicitarilor pentru serviciile de coletarie internationala oferite de compania noastra.

confort sporit

Confort sporit

Indiferent daca o anume perioada este sau nu aglomerata, la Euro Fratello ai siguranta ca vei putea trimite si primi colete fara a interveni situatia neplacuta in care locurile pentru acestea s-au ocupat integral. Cursele regulate, zilnice si saptamanale, iti ofera posibilitatea de a trimite oricand doresti colete pe rutele internationale mentionate.

dotari moderne

Livrare in termen

Cu Euro Fratello ai la dispozitie dotari moderne care confera un plus de confort fiecarei calatorii. Acestea includ Wi-Fi gratuit, scaune confortabile, aer conditionat, instalatie individuala de climatizare pentru fiecare autocar – doar pentru a-ti oferi tot ceea ce ai nevoie pe parcursul calatoriei.

profesionalism

Tarife accesibile

La serviciile de coletarie internationala oferite de Euro Fratello vei avea intotdeauna parte de preturi corecte, accesibile pentru orice buzunare. In functie de volumul si greutatea coletelor, tarifele pot fi negociate – pentru mai multe detalii consultantii nostri va stau la dispozitie la numerele de telefon afisate.

Profesionalism

Livrare prompta Informatii complete Conditii optime de transport

Accesibilitate

Tarife valabile tur-retur Preturi negociabile Tarife accesibile

Coletarie internaionala

Destinatii diverse Rute tur-retur Transport eficient si sigur

Contacteaza-ne telefonic

Pentru rezervari telefonice va rugam sa utilizati numerele de mai jos

Romania

Curse la adresa

Pentru curse direct la adresa va rugam sa ne contactati telefonic