Rezervare telefonica: +47 939 599 14

Transport Colete Norvegia - Romania si Retur

Cu Euro Fratello ai doar beneficii la transportul coletelor pe ruta Romania - Norvegia

De la 1.5€/kg

Informatii despre transportul de colete Romania - Norvegia

A calatori catre o tara nordica precum Norvegia poate fi o experienta foarte placuta daca alegi serviciile de transport persoane Euro Fratello. Nici nu vei simti cand trece timpul pana la destinatie. Cursele regulate te ajuta sa te incadrezi perfect in timpul pe care il ai la dispozitie pentru sejurul tau – oricand vei gasi alternativa ideala de a reveni in tara cu o cursa retur. Desigur, confortul, siguranta si profesionalismul deplin al angajatilor Euro – Fratello te vor multumi in totalitate!

Plecari spre Norvegia

Retururi din Norvegia

Vrei sa trimiti colete in Norvegia?

Beneficiile calatoriei cu Euro-Fratello

sigurata deplina

Siguranta deplina

Cu Euro Fratello poti fi sigur ca pachetele si coletele pe care le trimiti ajung in stare perfecta la destinatie, indiferent care este aceasta. Dovada profesionalismului si a sigurantei depline este numarul in continua crestere al solicitarilor pentru serviciile de coletarie internationala oferite de compania noastra.

confort sporit

Confort sporit

Indiferent daca o anume perioada este sau nu aglomerata, la Euro Fratello ai siguranta ca vei putea trimite si primi colete fara a interveni situatia neplacuta in care locurile pentru acestea s-au ocupat integral. Cursele regulate, zilnice si saptamanale, iti ofera posibilitatea de a trimite oricand doresti colete pe rutele internationale mentionate.

dotari moderne

Livrare in termen

Cu Euro Fratello ai la dispozitie dotari moderne care confera un plus de confort fiecarei calatorii. Acestea includ Wi-Fi gratuit, scaune confortabile, aer conditionat, instalatie individuala de climatizare pentru fiecare autocar – doar pentru a-ti oferi tot ceea ce ai nevoie pe parcursul calatoriei.

profesionalism

Tarife accesibile

La serviciile de coletarie internationala oferite de Euro Fratello vei avea intotdeauna parte de preturi corecte, accesibile pentru orice buzunare. In functie de volumul si greutatea coletelor, tarifele pot fi negociate – pentru mai multe detalii consultantii nostri va stau la dispozitie la numerele de telefon afisate.

Profesionalism

Livrare prompta Informatii complete Conditii optime de transport

Accesibilitate

Tarife valabile tur-retur Preturi negociabile Tarife accesibile

Coletarie internaionala

Destinatii diverse Rute tur-retur Transport eficient si sigur

Contacteaza-ne telefonic

Pentru rezervari telefonice va rugam sa utilizati numerele de mai jos

Romania

Curse la adresa

Pentru curse direct la adresa va rugam sa ne contactati telefonic