Rezervare telefonica: +46 762 030988

Transport Colete Suedia - Romania si Retur

Cu Euro Fratello ai doar beneficii la transportul coletelor pe ruta Romania - Suedia

De la 1.5€/kg

Informatii despre transportul de colete Romania - Suedia

Beneficiile nu vor conteni sa se faca simtite atunci cand calatoresti cu Euro Fratello pe ruta Romania – Suedia. Vei avea parte de siguranta deplina, de confort sporit, de autocare de 4 si 5 stele si de dotari care iti vor face calatoria extrem de placuta. Singurul lucru pe care il vei avea de facut va fi sa te bucuri de peisajele si zonele extraordinare vizitate in trecere, pana la destinatie.

Plecari spre Suedia

Retururi din Suedia

Vrei sa trimiti colete in Suedia?

Beneficiile calatoriei cu Euro-Fratello

sigurata deplina

Siguranta deplina

Cu Euro Fratello poti fi sigur ca pachetele si coletele pe care le trimiti ajung in stare perfecta la destinatie, indiferent care este aceasta. Dovada profesionalismului si a sigurantei depline este numarul in continua crestere al solicitarilor pentru serviciile de coletarie internationala oferite de compania noastra.

confort sporit

Confort sporit

Indiferent daca o anume perioada este sau nu aglomerata, la Euro Fratello ai siguranta ca vei putea trimite si primi colete fara a interveni situatia neplacuta in care locurile pentru acestea s-au ocupat integral. Cursele regulate, zilnice si saptamanale, iti ofera posibilitatea de a trimite oricand doresti colete pe rutele internationale mentionate.

dotari moderne

Livrare in termen

Cu Euro Fratello ai la dispozitie dotari moderne care confera un plus de confort fiecarei calatorii. Acestea includ Wi-Fi gratuit, scaune confortabile, aer conditionat, instalatie individuala de climatizare pentru fiecare autocar – doar pentru a-ti oferi tot ceea ce ai nevoie pe parcursul calatoriei.

profesionalism

Tarife accesibile

La serviciile de coletarie internationala oferite de Euro Fratello vei avea intotdeauna parte de preturi corecte, accesibile pentru orice buzunare. In functie de volumul si greutatea coletelor, tarifele pot fi negociate – pentru mai multe detalii consultantii nostri va stau la dispozitie la numerele de telefon afisate.

Profesionalism

Livrare prompta Informatii complete Conditii optime de transport

Accesibilitate

Tarife valabile tur-retur Preturi negociabile Tarife accesibile

Coletarie internaionala

Destinatii diverse Rute tur-retur Transport eficient si sigur

Contacteaza-ne telefonic

Pentru rezervari telefonice va rugam sa utilizati numerele de mai jos

Romania

Curse la adresa

Pentru curse direct la adresa va rugam sa ne contactati telefonic